Tervetuloa myymään
Hanko Vintage Week -tapahtumaan!

Tarjoamme kahdenlaisia myyntipisteitä, sekä sisällä hallissa, että ulkona tapahtuma-alueella.

Tapahtuma on tarkoitettu monenlaisen vanhan tavaran myyntiin, kuten astiat, huonekalut, muut esineet ja taide. Voit tulle myymään myös uutta taidetta. Haluamme luoda uudenlaisen myyntitapahtuman, joka kokoaa alleen mielenkiintoisia myyjiä ja tuotteita. Emme halua rajoittaa liikaa myyjien tarjontaa, mutta pyrimme pitämään kuitenkin kiinni laadusta. Olet tervetullut myymään myös esimerkiksi vihanneksia, kukkia, second hand -vaatteita.

Sisämyyntipaikat on tarkoitettu myyjille ja yrityksille, jotka haluavat luoda suuremman myyntipisteen ja myyvät esimerkiksi huonekaluja. Halli suljetaan yöksi, joten voi huoletta jättää kaiken turvaan seuraavaksi päiväksi. Sisämyyjien tulee noudattaa tapahtuman aikatauluja osaston rakentamisessa ja aukioloissa. Osastolle on mahdollista saada pöytiä sekä sähkö, kerro tarpeistasi samalla, kun ilmoittaudut tapahtumaan. Osastopaikka laskutetaan muutaman viikon sisällä ilmoittautumisesta. Peruutuksen voi tehdä 31.3. saakka.

Ulkomyyntipaikat on tarkoitettu myyjille, jotka eivät tarvitse turvallista ja kuivaa sisätilaa. Huomioithan, että ulkona vastaat itse osastostasi. Emme tarjoa katosta tai muuta suojaa. Suosittelemme, että tuotteita ei jätetä ulos yön ajaksi, järjestäjä ei voi taata tuotteiden säilytystä ulkona. Huonon sään sattuessa, myyjä huolehtii itse tuotteiden suojaamisesta. Voit tarvittaessa saada pöytiä sekä sähkön, kerro tarpeistasi samalla, kun ilmoittaudut tapahtumaan.

Myyntipaikkojen hinnat tapahtuman aikana, neljä päivää:

Sisähalli
S-koko 4 x 4 metriä: 250€+alv.
M-koko 6 x 4 metriä: 450€+alv.
L-koko 8 x 4 metriä: 650 €+alv.
XL-koko 5 x 8 metriä: 700€+alv.

Ulkomyyntipaikat
4 x 4 metriä: 180€+alv.

Food Truck 250€+alv. 

Lisätilaukset laskutetaan tarpeiden mukaan:
Sähkö 10€/päivä, voimavirta 20€/päivä.

Jos sinulla on muita erityistarpeita tai kysymyksiä, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla hello@hankovintage.fi

Tapahtuman aikataulut myyjille:

Keskiviikkona 24.7.
Sisämyyjien rakennuspäivä klo 9-20. Toivomme, että kaikki sisämyyjät rakentavat myyntipisteensä keskiviikkona. Ulkomyyntipisteiden rakennus tapahtuu aina tapahtumapäivänä, ennen yleisön aukioloaikojen alkamista.

Myyntiajat yleisölle:
torstai 25.7. 11-18
perjantai 26.7. 11-19
lauantai 27.7. 10-17

Ovet avataan myyjille joka päivä 1 tunti ennen tapahtuman aukeamista ja suljetaan 1 tunti tapahtuman sulkemisen jälkeen. Halliin ei pääse näiden aikojen ulkopuolella.

Torstaina ovet avataan myyjille jo klo 9. Ulkomyyntipaikat rakennetaan joka päivä ennen tapahtuman aukeamista. Myyjä voi jättää omalla vastuulla yön ajaksi esimerkiksi myyntipöydän tai teltan ulkomyyntialueelleen. Emme voi kuitenkaan taata ulkopisteiden turvallisuutta, vaikka alue onkin melko suljettu. Huomioithan myös mahdolliset vaihtuvat sääolot.

Purku tapahtuu tapahtuman sulkeuduttua klo 17-20. Osastoa ei saa alkaa purkaa ennen klo 17. Autolla ajo halliin on sallittua klo 17.30 alkaen. Purusta voi sopia myös sunnuntaille.

Tarjoamme alueella jätepisteen. Toivomme, että huolehdit kierrätyksestä. Jätepisteelle ei saa jättää kuin pakkausmateriaalia. Kaikki myyntituotteet on vietävä pois alueelta.

Kaikki myyntipisteet tulee siivota lähtiessä samaan kuntoon, kuin ne olivat saapuessasi tapahtumaan.

Yhteystiedot

Varaukset ja kaikki myyntipaikkojen tiedustelut: hello@hankovintage.fi

Markkinointi ja yhteistyöt: salla@hankovintage.fi

Muut asiat: simon@hankovintage.fi (english only)